2024.05.23.

SzövetIrodalom

A Szövet irodalmi, művészeti és közéleti magazin  legfontosabb célja, hogy teret és lehetőséget adjon íróknak, költőknek, alkotóknak: kezdőknek és ismerteknek, kívülállóknak és fő ízlésformálóknak, fiataloknak és időseknek

Kezdőlap » Római foszlányok (Géczi János új könyve)

Római foszlányok (Géczi János új könyve)

1 min read
Az Arnolfini Archívum könyvsorozatában jelent meg a hetvenedik születésnapját ünneplő GÉCZI János Római foszlányok című műhelynaplója. Alcímének megfelelően a szerző műhelynaplójába jelent

Az Arnolfini Archívum könyvsorozatában jelent meg a hetvenedik születésnapját ünneplő GÉCZI János Római foszlányok című műhelynaplója. Alcímének megfelelően a szerző műhelynaplójába jelent bepillantást. Naplószerűen jegyzi alkotói gondolatait a világról, az írásról, az irodalomról és a képzőművészetről; ezeknek fragmentumait, töredékeit sorjázza, valamint válogatást kapunk általa a Római dekollázsok-sorozatból is.
Mint születésnapi interjújában (Tiszatájonline) elmondta, a könyv tavaly novemberi, egyhónapos római tartózkodásának eredménye: a dekollázsok ottani „plakáttépő” munkájának letéteményei.
Géczi János a Szövet állandó munkatársa, versei mellett Galéria rovatunkban a Római dekollázsokból is több sorozat látott napvilágot.

Géczi János dekollázsai a Galériában:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2021–2023 | SzövetIrodalom | Minden jog fenntartva | Newsphere by AF themes.