2024.04.14.

SzövetIrodalom

A Szövet irodalmi, művészeti és közéleti magazin  legfontosabb célja, hogy teret és lehetőséget adjon íróknak, költőknek, alkotóknak: kezdőknek és ismerteknek, kívülállóknak és fő ízlésformálóknak, fiataloknak és időseknek

Kezdőlap » Ocsovai Ferenc: Kapitalandzsa

Ocsovai Ferenc: Kapitalandzsa

4 min read
Olyan PR-stratégiát szándékozunk kialakítani, amely közvetlenebb, úgynevezett B2C-kapcsolatot alakít ki az ügyféllel és szélesebb körű fogyasztói élményt nyújt.

Köszönjük, igazán megtisztelő, hogy jelentkezett junior manager pozíciónkra, amely a vállalati hierarchián belül értelemszerűen a mi részlegünkhöz tartozik. A junior manager természetesen abban különbözik a senior managertől, hogy előbbi nem igényel akkora munkatapasztalatot, mint utóbbi, viszont mindenképpen több juttatást biztosít a junior- és a senior assistant pozícióhoz képest.

Természetesen ez a munkakör nem jár annyi előnnyel, mint specialist, analyst, consultant vagy expert pozícióink, amelyre most sajnos nincsen elérhető open call, de garantáltan ez a menedzseri állás is egy hasonló izgalmas terület nálunk; legalább annyira, mint a marketing, a sales, a database, a payroll, az accounting, a support, a business to business, a customer experience vagy a HR. Mielőtt néhány kérdést feltennénk, engedje meg, hogy ejtsek pár szót a Cégről.

Ocsovai Ferenc


Olyan PR-stratégiát szándékozunk kialakítani, amely közvetlenebb, úgynevezett B2C-kapcsolatot alakít ki az ügyféllel és szélesebb körű fogyasztói élményt nyújt. Ennek hála reményeink szerint vásárlói elégedettségi indexünk is növekedni fog a következő üzleti negyedévben, ahogy azt a kimutatásaink már most is kiválóan előrejelzik. Kutatócsoportunk és háttérelemzőink úgy értékelték ezt a várható brandinget és image-váltást, mint a Cég egyik innovatív fejlesztését, amely egy csapásra a szektor úttörői közé fog bennünket emelni és vezető piaci szereplővé fog tenni. Technológiai fejlesztéseink is igyekeznek hozzájárulni ehhez a fenntartható és fogyasztóbarát légkörhöz.
Ezáltal a tőkebefektetési kockázatunk is csökken, és stabil tényezőként lehetünk jelen az iparban, az e-kereskedelemben és az értéktőzsdén egyaránt. Ebben a pénzügyi környezetben a gazdaságosságot és a biztos nyereséget garantálandó úgy tudjuk maximalizálni a profitot és az üzleti hasznot, ha bevételeinkből minél többet forgatunk vissza a Vállalat vérkeringésébe, ezáltal is szavatolva annak zavartalan működését. Ez óhatatlanul bizonyos egyéb költségek és kiadások visszaszorításával jár, de számunkra alkalmazottaink természetesen kiemelt helyet foglalnak el a költségvetés megállapításakor; majdnem annyira, mint céges értékeink és vállalati prioritásaink, amelyekről még majd bővebben is szeretnék beszélni a jövőben.
Az elkövetkezendőkben szeretnénk olyan partnereket is bevonni és olyan projektekre is fókuszálni, amelyek vízióikban és agendájukban tökéletesen megfelelnek a mi elképzeléseinknek. Szeretnénk úgy zárni a következő kampányidőszakot, hogy minél dinamikusabb növekedést tudjunk felmutatni, hiszen termelési adataink és az általunk kialakított ügyfélkör visszajelzései egyaránt alátámasztják feltörekvő státuszunkat a versenyszférában, amelyet nem csak megőrizni szeretnénk, hanem egyúttal mielőbb óhajtunk meghaladni is.


Erről részletes tájékoztatást az első tréning során fogunk adni Önnek, amelynek alapcsomagjában minden lényegi információ szerepelni fog a munkahelyi kondíciókról, a vállalati compliance-ról, a túlórák kötelező óraszámba való integrációjáról és a fejenként megállapított jutalékról. Utóbbiból a Cég természetesen illetményt von saját üzleti portfóliójának megreformálására érdekében, hogy ezáltal is gördülékenyebben tudja optimalizálni a rendelkezésére álló erőforrásokat.
Köszönjük, akkor, ha nincs további kérdése, meg is beszélhetjük a következő meeting időpontját, amely során a junior managert érintő dolgozói orientáció részleteibe is belemegyünk majd, hogy terméktípusainkkal és az általunk előállított piaci javakkal is bővebben megismerkedjen.
Úgy véljük, minden esély megvan rá, hogy átjusson a következő rostán, és esetlegesen Önt válasszuk végül a meghirdetett pozícióra, de egyelőre még nem ígérünk semmit. A továbbiakat kollégáimmal fogja egyeztetni. Köszönjük, majd értesítjük.

Ocsovai Ferenc legutóbb a Szöveten:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2021–2023 | SzövetIrodalom | Minden jog fenntartva | Newsphere by AF themes.