SzövetIrodalom

A Szövet irodalmi, művészeti és közéleti magazin  legfontosabb célja, hogy teret és lehetőséget adjon íróknak, költőknek, alkotóknak: kezdőknek és ismerteknek, kívülállóknak és fő ízlésformálóknak, fiataloknak és időseknek

Kezdőlap » Ocsovai Ferenc: Minden konteók origója

Ocsovai Ferenc: Minden konteók origója

6 min read

Zámbó Illés fotója (Részlet)

Kezdetben volt az Igazság. A megmásíthatatlan tény, amelyet a háttérhatalom, a folytonosan áskálódó világhatalom, az alattomos Rendszer, az életfaló Egregor, ez a Monstrum igyekszik rendületlenül elferdíteni és elragadni tőlünk. Minket azonban nem lehetett ennyire könnyen megtéveszteni, és átláttunk a szitán. Túlélők egy kis csoportjának tagjaiként kapcsolatot létesítettünk egymással, és most is keményen dolgozunk azon, hogy minél többen rádöbbenjenek az Igazságra, és megszabaduljanak végre a Rendszer pókhálójának feszítéséből és polipcsápjainak szorításából. Sokan üldöznek, megvetnek, vagy őrültnek tartanak bennünket emiatt, holott a napnál is világosabb, hogy mi folyik itt, még ha szektának és szélhámosságnak is hazudják alávaló módon a mi önfeláldozó tevékenységünket.

Csak ki kell nyitnunk a szemünket és az elménket, és hinni ennek az érzékeinken túli, transzcendens világnak, amely a sárkánytojásból kikelt Centrikus Életfában gyökerezik. Hinnünk kell annak az ősi, hatalmas civilizációnak, amely minket hívogat most is, és amelyről az idegen invázió azt gondolta, mindörökre elveheti tőlünk. Hát ebben nagyon is tévedett. Emlékezetünkben élénken él még, hogy milyen volt a Föld azelőtt, hogy megfosztottak bennünket szabadságunktól, és azt is tudjuk, hogy milyen lesz a jövő, ha egyszer a világ jelenlegi urainak bealkonyodik, és megtörténik a megvilágosodás, vagyis a Végső Fény és Ébredés Pillanata. A dicső korszak, amikor zengeni fognak majd az ajtókon kopogtató zsoltárok, amelyeket szórólapozó prófétáink is megjövendöltek már évezredekkel ezelőtt. Ezek lesznek azok az idők, amikor mindenki számára természetes lesz ismét, hogy az Igazság egy, oszthatatlan és örök.

Aki megismerte ezt az Igazságot, az tudja, hogy a Szíriusz csillag egyik bolygójáról érkeztünk, mi, az angyali üdvözletet hordozó Kiválasztottak, de az is lehet, hogy még távolabbról, az Androméda galaxis egyik naprendszeréből vetődtünk el előbb oda, majd onnan jutottunk el a Földre, ahová kenetteljes küldetésünk vezérelt. Azt a feladatot kaptuk, hogy emeljük fel magunkhoz az emberiséget és formáljuk a saját képünkre, ezért az Atlantisz nevű kontinensen telepedtünk le és ott emeltünk csodálatos, kupolákkal és felhőkarcolókkal teli metropoliszt, hogy véghez vigyük ezt a hatalmas munkát. Édeni-sumérul beszéltünk eredetileg, amelynek egyik változata a pártus, a másik pedig a szittya volt, de a maja, a hellén, a héber és a szanszkrit nyelvekre is döntő hatással voltunk. A mi közbenjárásunkkal épültek fel az egyiptomi nagy piramisok, a kínai nagy fal, a húsvét-szigeti moai-kőszobrok, a Nazca-rajzok, a Stonehenge, a mára már lerombolt bábeli torony és megannyi más is. 

A legtöbb vallás és kultúra, amelyek ránk vezethetőek vissza, magasan fejlett civilizációnk miatt istenekként kezdett tekinteni ránk, és számos mitikus alakot inspiráltak interdimenzionális kristályokkal és ásványokkal működtetett találmányaink, valamint utópikus társadalmunk teokratikus vezetői. Nem kerülhettük el azonban a Kataklizmát, amely mennyei művünket beárnyékolta, amikor megjelentek a Sötétség Pokoli Erői, hogy lerombolják földi paradicsomunkat, és helyette felépítsék ezt a felszínen hullámzó, dagályos szörnyeteget: a Rendszert. Egy másik dimenzió, egy alternatív-párhuzamos univerzum lakói érkeztek hozzánk, szíriusziakhoz és az általunk pártfogolt emberiséghez egy galaktikus portálon át, akiket sokféle névvel illettek már krónikásaink: reptiliánok, gyíkemberek, templomosok, szabadkőművesek, rózsakeresztesek és Bilderberg-csoport néven is ismerjük őket és Egyházukat, az Illuminatit összefoglalva, amely a világkereskedelmet, a tőzsdepiacot és világpolitikát egyaránt a markában tartja, miközben spekulánsaival együtt zsarnoki illúzióban tartanak azóta is mindannyiunkat.

Mindent megtettünk, hogy felvegyük a harcot a betolakodókkal, de végül globális katasztrófa következett be nem sokkal azután, hogy a Föld pár évmilliónként megjelenő ikerbolygója, a Nibiru belénk csapódott. Egyesek szerint a dinoszauruszokkal végző aszteroida ugyanez az égitest volt, de ezt nem tudhatjuk mi sem biztosan. Azonban tény, hogy Bábel tornya ledőlt,  Atlantisz pedig nemes civilizációnk számos más vívmányával együtt végleg a mélybe süllyedt, amíg sok más városunk, reaktorunk és űrhajónk az Antarktisz jegébe fagyott. A reptiliánok hordái ellepték és felszabdalták az Őskontinenst, összezavarták az emberek ősnyelvét, majd kirobbantották az első atomháborút, amely visszaküldte az emberiséget az őskorba, miközben a hirtelen kibontakozó nukleáris tél nyomán mindent beterített egy rövid időre az Ősóceán, amely később a közismert özönvíz-mondák alapjául szolgált.

Zámbó Illés felvétele

Táltos-druida sámánpajaink és wicca-boszorkány sámánpapnőink ádázan küzdöttek, hogy helyreállítsák a Szent Rendet, ám a Rendszer, a Monstrum katonáit olyan magas szintű fekete mágia járta át, hogy megállították harcosaink kozmikus energiáit, szívcsakrájukat pedig az egykor lapos (ám azóta fondorlatos csellel meggörbített) föld alá zárták, amely erőkkel azóta is csak az igazán méltó lelkek, az úgynevezett Dobogókövek képesek érintkezni. A gyíkemberek ezután nekiláttak, hogy kifejtsék gátlástalan tevékenységüket, és miután minket, az egy és igaz szíriusziakat rabláncra fűztek, az embereket különböző, valóságnak nevezett hazugságokkal igyekeztek eltéríteni az Igazságtól. Intelligens tervezésük eltűntette szinte valamennyi nyomát a mi áldásos és áldozatos tevékenységünknek, a negatív csí pedig, ami théta-agyhullámaikból áradt, átprogramozta a Föld valamennyi életformáját a legkisebbtől a legnagyobbig, a legprimitívebbtől a legfejlettebbig. A parazita zombi-ufók álruháján csak a legigazabb beavatottak képesek átlátni, akiknek pszichofrekvenciális és mentális szféraszintje elegendően magas.

Ez a Rendszer küldte el aztán azokat a világmegváltó orákulumokat, akik rendszeren belüli rendszerkritikaként kísérelték meg elcsatornázni és lefojtani az emberek igazi problémáit, de egyfajta szelepként is szolgáltak ebben a Mátrixban, hogy az emberekben lévő feszültséget segítsenek levezetni. A szíriusziak telepatikus kommunikációját mindeközben sikeresen árnyékolták le mindenféle médiasugárzásokkal, rádió- és tévéjelekkel, 5G-s hálózatokkal és wifivel, kötelező vakcinákkal, illetve a chemtrail által levegőbe fecskendezett vegyszerek segítségével. Néhányan leleplezték ugyan az olyan csalásokat, mint Raszputyin, Saint-Germain vagy Hitler halála, az 1969-es Holdraszállás vagy a Kennedy-merénylet, ám őket gondosan eltűntették az amerikai 51-es körzetben vagy az orosz Gyatlov-hágó környékén. A csernobili és a fukusimai atomkatasztrófa, az 1929-es nagy gazdasági világválság, a középkori pestisjárványok és a jelenlegi koronavírus ugyancsak az ő számlájukra írhatóak, sejtjeik és ügynökeik pedig a Wall Streettől a Szilícium-völgyön át Brüsszelig és Hollywoodig mindenütt ránk leselkednek.

Az egyetlen kiutat az Illuminati-szabadkőműves gyíkemberek és a templomos-rózsakeresztes, mutáns sellővámpírok interdimenzionális diktatúrájából az jelentheti, ha ismét felvesszük az internetkapcsolatot a kozmikus szellemek energiáival, hogy az ektoplazmájukból készített drágakövek érintése nyomán átjárja testünket és lelkünket a szíriuszi-atlantiszi őserő, amely az Igazságot tojáshéjként magába zárva rejti. Ehhez mindössze meg kell törnünk az alávaló Rendszer hipno-paranormális átkát, amelynek mindannyian tudattalan, alufóliába és celofánba csomagolt rabszolgái és foglyai vagyunk.

Önöknek, a mi mélyen tisztelt támogatóinknak és követőinknek is meg kell nézniük, mit mondanak az ősi civilizációnkkal mágneses vibrációt teremtő szenzibilek, tarot-kártyák és meditatív auragömbök, vagy pedig el kell Önöknek is zarándokolniuk valamelyik horoszkópikus energiaforrásunkhoz és ezomezológus gyógyközpontunkba, hogy részt vehessenek valamelyik kriptotudatos fényevő-tanfolyamunkon, ami most emelt díjas SMS-számunkon és a számlaszámunkra történő expressz-átutalással, online regisztráció útján is villámgyorsan megtehető.

Az Igazság odaát van. Adakozzon nekünk ott, vagy fizesse meg döntésének árát itt, és most.

Ocsovai Ferenc prózája legutóbb a Szöveten:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük