2024.04.20.

SzövetIrodalom

A Szövet irodalmi, művészeti és közéleti magazin  legfontosabb célja, hogy teret és lehetőséget adjon íróknak, költőknek, alkotóknak: kezdőknek és ismerteknek, kívülállóknak és fő ízlésformálóknak, fiataloknak és időseknek

Kezdőlap » Nagy Csaba: Mit szeretnék?

Nagy Csaba: Mit szeretnék?

1 min read
Különösebb célom soha nem volt az versírással, soha nem szerepelt a terveim között, hogy ezzel foglalkozzak. De az írás maga talált rám, előbb az irodalom szeretete a középiskolás éveim vége felé, majd az egyetemi éveim alatt átalakult ez a szeretet az irodalom iránti rajongássá, és ezzel párhuzamosan elindult az önálló alkotás folyamata is.

Tisztelt Szerkesztőség!

Mit szeretnék? – körkérdésüket fejtegetve, engedjék meg, hogy néhány gondolatot fogalmazzak meg. Először is szeretném megköszönni a magazinnak az ez évi munkáját, és hogy teret ad az amatőr költőknek, hogy gondolatvilágukat közölhessék.

Különösebb célom soha nem volt az versírással, soha nem szerepelt a terveim között, hogy ezzel foglalkozzak. De az írás maga talált rám, előbb az irodalom szeretete a középiskolás éveim vége felé, majd az egyetemi éveim alatt átalakult ez a szeretet az irodalom iránti rajongássá, és ezzel párhuzamosan elindult az önálló alkotás folyamata is. Először az irodalomtanárom figyelt fel a rajongásomra és a verseimre. Ezt követően több online magazinnál jelent meg írásom. Talán a Szövet magazin az, ahol komfortosan érzem magam. S ennek köszönhető, hogy mind a mai napig részt veszek különböző irodalmi pályázatokon, irodalmi eseményeken.


Nagy Csaba

Nagy Csaba legutóbb a Szöveten:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2021–2023 | SzövetIrodalom | Minden jog fenntartva | Newsphere by AF themes.