2024.05.21.

SzövetIrodalom

A Szövet irodalmi, művészeti és közéleti magazin  legfontosabb célja, hogy teret és lehetőséget adjon íróknak, költőknek, alkotóknak: kezdőknek és ismerteknek, kívülállóknak és fő ízlésformálóknak, fiataloknak és időseknek

Kezdőlap » Kalász István: Utcakép érzékenyítéssel (Új könyv)

Kalász István: Utcakép érzékenyítéssel (Új könyv)

1 min read
Kalász István 1959-ben született Budapesten. Tanár lett, kapott ösztöndíjakat, szerkesztett folyóiratot, tv- műsort, közösségi rádiót, köteteket fordított, drámájából tv-film készült.

Az Ab Art Kiadó gondozásában, 2023 decemberében jelent meg állandó munkatársunk, Kalász István új verseskötete, az Utcakép érzékenyítéssel. Az igényes kivitelezésű kiadvány fedőlapján Fábián István grafikája látható, aki ugyancsak rendszeresen publikál Galéria-, illetve versrovatunkban. A kötet a Kortárs költők sorozatban látott napvilágot, szerkesztői Balázs F. Attila és Kürti László.

A könyv ajánlója:

Kalász István 1959-ben született Budapesten. Tanár lett, kapott ösztöndíjakat, szerkesztett
folyóiratot, tv- műsort, közösségi rádiót, köteteket fordított, drámájából tv-film készült. Élt Németországban. Prózát ír, verset úgy tíz éve, fényképeket készít. A rendszerváltás előtti súlyosból és a jelen nehezéből merít. Erőt is. Folyamatosan publikál.

Kalász István verse legutóbb a Szöveten:

Fábián István legutóbb a Szöveten:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2021–2023 | SzövetIrodalom | Minden jog fenntartva | Newsphere by AF themes.